Ismered azt a szituációt, amikor…

…a marketinges és a grafikus 127x egyeztet, de még mindig nem értik egymást? Rengetegszer tapasztaltam, hogy hosszú napok, de volt, hogy heteken keresztül (természetesen ez nagyobb kampányoknál) nem jutottunk el A-ból B-be, mert vagy igénytelen grafikákat kaptam, vagy egyáltalán nem feleltek meg a marketing szempontoknak, hiába írtam részletes briefet a feladatról.

Borzasztó bosszantó mikor rengeteg energia, idő és pénz megy el az ilyen folyamatokra… Sokszor, mikor még egyáltalán nem tudtam egy pontot sem rajzolni photoshopban, azt éreztem, hogy “ezt még én is jobban megcsinálnám”. És mikor már eleget mondogattam ezt magamnak, eljutottam oda, hogy gondolataimat tettekre váltsam, és 2015-ben beiratkoztam egy webdesigner tanfolyamra.

Mára nem állítom, hogy olyan szinten vagyok, hogy benevezek art directornak, de hogy az elmúlt két évben rengeteg marketing célú kreatívot raktam össze ügyfelek teljes megelégedésére, az biztos. 🙂

Jó érzés. Jó érzés, hogy mindent a kezemben tudok, hogy nem függök mástól, és nem kell más időbeosztásához alkalmazkodnom, másra várnom, vagy másnak magyaráznom, hogy mit szeretnék, mire van szükség ahhoz, hogy elérjünk egy célt.

Tudom, hogy rám bízhatják ezt az ügyfeleim, mert MINŐSÉGI designt kapnak, 100% marketing szemlélettel felvértezve!

Mondhatjuk úgy is, olyan design-t kapnak megjelenésükhözz, ami nem csak hogy követi arculati megjelenésüket, de ízléses, és elsősorban képes arra, hogy pénzt is termeljen!

Ez pedig úgy jöhet létre, hogy egy fejben születik meg a grafika, és az, hogy hol, milyen folyamatokban kerül majd felhasználásra. Márpedig ez így a leghatékonyabb.

13 éves marketing pályafutásom alatt rengeteget tapasztaltam, és ebből gyúrtam össze Neked egy olyan szolgáltatást, ami a Te vállalkozásodat is fellendítheti! Olvasd el itt, hogy miért jó Neked, ha megbízol tudásomban és tapasztalatomban! Ha pedig kérdésed van, írj nekem bátran!